به گزارش ایسنا، درصد پایینی از واحدهای پروژه ۲ میلیون و ۳۰۰ هزار واحدی مسکن مهر با گذشت حدود ۱۶ سال بلاتکلیف است. عمده این طرحها با مشکلات حقوقی و کمبود منابع ناشی از افزایش هزینههای ساخت، مواجه شدهاند.
در وزارت تعاون دولت دهم به دستگاهها، ادارات دولتی، انجمنها و تشکلها اجازه داده شد تا تعاونیهای مسکن با دوره زمانی پنجساله ایجاد کنند و ذیل مسکن مهر به اجرای پروژه بپردازند. در ادامه، بخشی از این تعاونیها با مشکلات متعددی همچون درگیریهای درونی، پروندههای حقوقی و شکایت اعضا از هیأتمدیرههای آنها، مشکلات بانکی، عدم تمدید مجوز در پایان پنجسال و … روبهرو شدند که به توقف پروژههای مسکن مهر تعاونیساز انجامید و این مشکلات در مواردی تا امروز که طرح مسکن مهر با نهضت ملی مسکن ادغام شده، ادامه یافته است.
به تازگی نشست هماندیشی مدیران شرکت مادر - تخصصی عمران شهرهای جدید و شرکتهای تابعه با حضور علیرضا جعفری معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل شرکت عمران شهرهای جدید، اعضای هیأتمدیره، معاونان و مدیران شرکت مادر - تخصصی و همچنین مدیرعاملان شهرهای جدید در سطح کشور برگزار شد.
در این جلسه آخرین وضعیت پروژههای نهضت ملی مسکن، موضوع تعیینتکلیف تعاونیهای مسکن مهر، پروژههای قابل افتتاح تا پایان سالجاری و همچنین مباحث مربوط به بودجه و تأمین منابع به تفکیک شهرها مورد بررسی قرار گرفت.
جعفری، معاون وزیر راه و شهرسازی در این جلسه با اشاره به اینکه در این دوره بحث تأمین مسکن به عنوان یکی از تکالیف اصلی و اولویتهای وزارت راه و شهرسازی به شمار میرود، گفت: قانون جامع خدماترسانی به ایثارگران در کنار قانون جوانی جمعیت در دستور کار قرار گرفته و تمامی شهرها ضمن برگزاری نشست با ادارههای بنیاد شهید در استانها و تعیین متقاضیان واجدشرایط، تمامی اقدامات لازم برای اجرای هرچه سریعتر این قانون را انجام دهند.
جعفری افزود: باید از فرصت امروز برای ایجاد سکونتگاههای جدید در کشور، ارتقای کیفیت زندگی در شهرهای موجود و همچنین تأمین مسکن برای شهروندان استفاده کنیم و وضعیت شهرهایمان را به شرایطی مطلوب و قابلقبول مبدل کنیم.
اشتراک گذاری خبر